Vi är webbyrå är ett företag som arbetar med digital marknadsföring, inklusive webbdesign, webbutveckling och online-strategier. De flesta webbyråer erbjuder också tjänster såsom SEO, SEM och sociala medier.

Varför ska man anlita Artend?

Det finns många fördelar med att anlita oss. Dels får man hjälp av professionella utvecklare och designers som kan skapa en snygg och användarvänlig webbplats, dels tar webbyrån hand om allt tekniskt och serverhanteringen så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. En webbyrå är också ett bra val om du vill ha hjälp med marknadsföring och SEO eftersom de flesta webbyråer har erfarna marketingspecialister i sin personalstyrka.

Artend bygger engagerande webbplatser – hur gör vi det?

Artend är en webbyrå som specialiserat sig på att bygga engagerande webbplatser. De arbetar främst med WordPress, WooCommerce Magento och Opencart.

Det finns många olika sätt att bygga en engagerande webbplats, och Artend vet hur man gör det. De börjar alltid med att titta på vad användarna vill uppnå och hur de ska använda webbplatsen. Detta hjälper dem att skapa en användarvänlig och intuitiv webbplats som fungerar på alla enheter.

En av deras hemligheter är att alltid testa nya idéer och tekniker, för att se hur de kan förbättra sina tjänster. Detta har gett dem mycket kunskap om olika webbutvecklingsmetoder, och de delar gärna sin kunskap med sina kunder för att hjälpa dem att uppnå deras mål.

Case: WordPress, WooCommerce, Magento och Opencart

När det kommer till e-handel är det viktigt att välja rätt plattform för din webbutik. Det finns många olika alternativ, men de vanligaste är WordPress, WooCommerce, Magento och Opencart. Alla har sina egna för- och nackdelar, så det är viktigt att titta på dina behov innan du bestämmer dig för en.

WordPress är den mest populära plattformen för bloggar och hemsidor, men det kan också användas för e-handel. WooCommerce är ett populärt plugin för WordPress som gör det enkelt att bygga en webbutik. Det finns många olika teman och plugins som gör att man kan anpassa sin butik precis som man vill ha den. Magento är en annan populär plattform för e-handel som erbjuder mycket flexibilitet när det gäller design och funktioner. Opencart är en enkelare lösning med mindre komplex fun

Kostnadseffektivitet och kvalitet hos Artend

En av de stora fördelarna med Artend är att vi arbetar mot ett fast pris. Det innebär att du vet exakt hur mycket webbyrån kostar och det finns inga dolda kostnader. Du slipper oroa dig för timmar som läggs på ditt projekt utan istället fokusera på din verksamhet och vad du vill uppnå med din nya hemsida.

Vi bygger alla våra hemsidor i WordPress, WooCommerce, Magento eller Opencart – vilket ger dig en stabil, skalbar och säker webbutik eller blogg. Det är dessutom lättare att själv hantera innehållet i din nya hemsida med dessa plattformar.

Kom i kontakt med oss så snackar vi vidare!