Frågor och svar

Jag vet vad du tänker. Ännu en tråkig FAQ-sida. En där de bara svarar på de frågor som gynnar företaget. t.ex. ”Hur kan jag arbeta med dig?” och ”varför är du så fantastisk?”

Gäsp!

Vi gillar att göra saker annorlunda. Det här är inte din vanliga FAQ-sida. Det här är den typen av FAQ där vi diskuterar de VERKLIGA bekymmer du har. Du kommer att kunna hitta svar på frågor som du verkligen vill veta.

Om du har några frågor som du vill att vi ska svara på som inte redan är täckta, ställ dina frågor här.


Det finns inte ett enda svar på denna fråga. En webbdesign offereras utifrån varje enskilt projekts behov. Varje webbplats är unik och kräver olika komponenter. Vi designar och utvecklar skräddarsydda webbplatser specifikt för ditt lilla företag. Vi kommer att ställa många frågor, bedöma dina behov och ge dig en offert utifrån den bedömningen. De flesta av våra webbplatser körs i intervallet 25 000 kr, men kan vara mer eller mindre beroende på behov.

I genomsnitt tar det oftast sex till åtta veckor, men takten i alla projekt bestäms av varje kund. Hur mycket input du kan ge under de inledande stadierna, din tillgänglighet med feedback, hur snart innehållet är klart – allt detta påverkar färdigställandets hastighet. Funktionalitetsbehoven kan också spela en roll – mer komplexa sajter kommer att ta längre tid att utveckla.

Ja. WordPress är ett fantastiskt innehållshanteringssystem som nu driver mer än 30% av webben. Dess enorma marknadsandel beror på dess flexibilitet och användarvänlighet. Oroa dig inte, vi lär dig hur du hanterar det och hjälper dig på vägen.

Nej! Vi arbetar med kunder över hela världen. Hela vårt team arbetar på distans, vilket gör att vi kan hitta det absolut bästa teamet för vår verksamhet.

ja! Vi älskar när våra kunder tar kontroll över sin webbplats och lär sig att hantera den på egen hand. Vi kommer att förse dig med en uppsättning omfattande videohandledningar som hjälper dig att lära dig, samt förse dig med ett träningspass som hjälper dig att komma på väg. (Obs: Vi älskar att svara på dina frågor!)

Vi kan! Vi tillhandahåller löpande support till många av våra kunder. Kolla in våra WordPress-supportpaket.

Absolut! Att ha en mobilanpassad hemsida är viktigare än någonsin! Vi arbetar hårt för att säkerställa att din webbplats ser bra ut på en mängd olika enheter.

För de flesta projekt görs lika betalningar i början, halvvägs och slutet av projektet, men vi kan tillsammans med dig sätta upp ett betalningsschema som motsvarar dina behov. Vi förstår att detta är en stor investering och vill hjälpa dig att budgetera för utgiften på alla möjliga sätt. Vi accepterar betalningar via Bankgiro och PayPal.

Mycket! Din input och feedback är avgörande för denna process. Vi börjar med en massa frågor om dina behov, dina önskemål, dina önskemål och arbetar med dig för att utveckla precis rätt utseende och funktionalitet.

Vanligtvis är det du. Du är experten på ditt företag, så det är oftast bäst om det kommer från dig. Om du behöver hjälp kan vi rekommendera copywriters som kan hjälpa till att städa eller skriva originalinnehåll åt dig mot en extra kostnad.

Hosting är superviktigt! När det kommer till hosting får du vad du betalar för. Vi har tagit fram en lista över våra absoluta favoritvärdar för att hjälpa dig hitta rätt värd till rätt pris. Kolla in vår lista.

Vi är bara ett mejl bort! Vi är här för att hjälpa dig så mycket eller så lite du behöver, och vi kommer inte att försvinna när sidan väl har lanserats. Vi har gjort det här i många år, så vi kommer ingenstans snart.