...

Frågor och svar

Vi vet vad du tänker. Åh nej, inte ännu en tråkig FAQ-sida. En där de bara svarar på de frågor som gör dem själva bra, som ”Hur kan jag arbeta med er?” eller ”Varför är ni så fantastiska?”

Vi på Artend gillar att tänka utanför boxen. Det här är inte din genomsnittliga FAQ-sida. Det här är en plats där vi dyker djupt ner i de VERKLIGA frågorna du har. De där kluriga, knepiga, riktigt brännande frågorna som du verkligen vill ha svar på.

Och om det finns något du undrar över som vi inte redan har täckt? Inga problem! Skicka in dina frågor här, och vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig de svar du behöver.”

Vi hoppas att detta förslag hjälper dig att skapa en mer engagerande och användarvänlig FAQ-sida!


Bra fråga! Varje hemsida är unik, precis som ditt företag. Vi tar fram en offert baserat på dina specifika behov och önskemål. De flesta av våra hemsidor ligger i prisklassen 25 000 kr, men det kan variera beroende på projektets omfattning.

Vanligtvis tar det mellan sex till åtta veckor. Men du som kund har stor inverkan på tidsplanen. Din feedback och tillgänglighet spelar stor roll, liksom hur snabbt vi får tillgång till nödvändigt innehåll. Mer komplexa webbplatser kan ta lite längre tid att utveckla.

Absolut inte! Vi har kunder över hela världen. Vårt team är vana vid att arbeta på distans, vilket gör att vi kan hitta de bästa lösningarna oavsett var du befinner dig.

Ja, det är faktiskt något vi uppmuntrar! Vi kommer att ge dig en serie videohandledningar och en träningspass för att hjälpa dig på vägen. Och vi finns alltid här om du har frågor!

Självklart! Vi erbjuder löpande support till många av våra kunder. Ta en titt på våra WordPress-supportpaket för mer information.

Ja, det är en prioritet för oss! Vi ser till att din hemsida ser bra ut och fungerar smidigt på alla enheter.

Vi brukar dela upp betalningen i tre delar: i början, halvvägs och vid projektets slut. Men vi är flexibla och kan anpassa betalningsschemat efter dina behov. Vi accepterar betalningar via Bankgiro och PayPal.

Massor! Vi värdesätter din input och feedback enormt mycket. Vi kommer att ställa en massa frågor om dina behov och önskemål för att skapa en hemsida som passar just dig.

Oftast är det du, eftersom du är experten på ditt företag. Men om du behöver hjälp kan vi rekommendera copywriters som kan hjälpa till att skapa eller redigera innehållet åt dig.

Hosting är superviktigt! Vi har en lista över våra favoritleverantörer som vi gärna delar med oss av för att hjälpa dig hitta rätt lösning.

Vi finns bara ett mejl bort! Vi är här för att hjälpa dig, oavsett om det är direkt efter lanseringen eller flera år senare. Vi har varit i branschen länge och vi har ingen plan på att försvinna.